Zorg

Coaches, trainers, therapeuten en begeleiders met een achtergrond in de zorg

JURJEN GROEN

Sparringspartner, vertrouwenspersoon, teambouwer, zelfstandig ondernemer


ERVARING

Aikido, topsport, Jeugdzorg

 

TE BENADEREN BIJ

Elke willekeurige uitdaging die teveel spanning oplevert. Alle oplossingen heb je immers zelf al. Je weet het alleen nog niet te vinden en daar help ik je graag bij.

 

Locatie: Leersum 


RODERICK SMEIJER

Healthcoach, Kokoro-Yoga instructeur, ervaringsdeskundige


ERVARING

Oud-Marinier, agent (politie Haaglanden), Reclasseerder/Gezinsvoogd, Casemanager Veilig Thuis. 20+ jaren ervaring op het gebied van gezondheid, veiligheid en integrale ontwikkeling.

 

TE BENADEREN BIJ

Gevoelens van onveiligheid (als slachtoffer of agressor), verbinding met buddy/team (you’re not alone!!!!), gedragsverandering (upgrade yourself), (her)structureren leefstijl, stressmanagement, emotieregulatie, echtscheidingsproblematiek/ opvoedingsproblematiek, het verkennen en ontketenen van jouw unieke eigenheid en hoe hiermee dienstbaar te zijn..

 

Locatie: Nederland

HANNEKE TER BEEK 

Ambulanceverpleegkundige, psycholoog, (team)coach, EMDR-therapeut, trainer


ERVARING

20+ jaar in het acute zorgdomein, CCU, SEH en de laatste 18 jaar als ambulanceverpleegkundige. Geïnteresseerd in beroepsgerelateerd trauma. Binnen mijn eigen dienst werk ik als collegiale ondersteuner. Daarnaast train ik TCO en BOT van ambulance/politie en brandweer en begeleid ik gespreksgroepen/teams na ingrijpende gebeurtenissen en/of trauma.

 

TE BENADEREN BIJ

Beroepsgerelateerd trauma, een ‘overlopende emmer’ of ‘barstende rugzak’. Verwerkingsvragen na ingrijpende gebeurtenissen. Levensvragen. Hulpvragen rondom re-integratie, ook mogelijkheden voor coaching-on-the-job.

 

Locatie: Hierden


REBECCA AGTERHUIS

Holistisch Therapeut, Coach, Healer, Trainer


ERVARING

(Geriatrie)Fysiotherapeut met complexe
 (fysieke, psychogeriatrische, psychische) problematiek.
  

TE BENADEREN BIJ

Problemen rondom Burn-out, begeleiding bij HSP (Hooggevoeligheid),
 Levensvragen, Zelfacceptatie en Zelfliefde. Ik (her)ken het profiel van
 vrouwen uit de zorg, hulpverlening en het onderwijs.
  

Locatie: Hattem 

PIET BROENLAND

Ervaringsdeskundige zorgprofessional, begeleider psychiatrie, coach, counselor, inspirator, spreker


ERVARING

Ervaring: ervaringsdeskundig op het gebied van verslaving en detentie, gecertificeerd zorgprofessional psychiatrie, counselor verslavingszorg


TE BENADEREN BIJ

Inzet eigen ervaringen op werkplek, meedenken inzet ervaringsdeskundigheid, ontwikkelen van beleid omtrent omgaan met verslaving, destigmatiseren van verslaving en detentie. Het geven van voorlichting en presentaties over verslaving & herstel &

meedenken over herstelgerichte aanpak verslaving ( forensisch, LVB, GGZ).


Locatie: AmsterdamANGELIQUE POLLEN

Ambulance verpleegkundige, ICU/CCU verpleegkundige (covid)

Lifecoach (outdoor), Gecertificeerd TRE® Provider


ERVARING

Ervaring als verpleegkundige op verschillende vlakken in de gezondheidszorg. Van terminale thuiszorg tot acute zorg. Met name werkzaam geweest op de ICU ( Volendamramp, COVID) en op de ambulance. Ervaringsdeskundige in de gevolgen die werken in de (acute) zorg met zich mee brengt.  Ik heb mij omgeschoold tot Lifecoach en TRE® provider. Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en inzicht krijgen in patronen en overlevingsstructuren en dit om te buigen. Mijn aanpak is nuchter, betrokken, direct en met humor!


TE BENADEREN BIJ

Cognitief snap je wat er met je aan de hand is. Je herkent patronen, belemmerende overtuigingen en het effect op je gezondheid (of je wilt dit onderzoeken). Het lukt je echter niet te veranderen. Misschien ben je moe gepraat of kan je geen woorden geven aan wat je hebt meegemaakt. De Polyvagaal Theorie en Tension Releasing Exercises helpen je los laten wat zich vast heeft gezet in je systeem. Veilig en in jouw tempo. Jij hoeft niet naar het trauma, je lichaam vertelt het verhaal. Wanneer je TRE® veilig hebt aangeleerd, kan je het zelf toepassen om in balans te blijven!

- stress- en spanningsgerelateerde gezondheidsklachten

- ingrijpende gebeurtenissen

- PTSS

- secondary trauma

- compassiemoeheid

- gewetensnood

- second victims

- onveiligheid op het werk/ bedrijfscultuur


Locatie: Baarn 

ROBERT VAN GASTEREN

Ambulancechauffeur

Register Hypnotherapeut

Stress en burn-out coach

(binnenkort EMDR therapeut)

ERVARING

Na dienstplicht, 11e painfbat ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als brandweerman waarvan de laatste periode als bevelvoerder. Sinds 2010 werkzaam als ambulancechauffeur, instructeur en mentor nieuwe collega’s.

TE BENADEREN BIJ

Persoonlijke ontwikkeling, PTSS, angsten en fobieën.

Locatie: Petten (NH) en Culemborg (GLD) JÜRGEN VAN GORKUM

Gedragsspecialist, registerdocent gevaarsbeheersing en weerbaarheid RDG, docent RTGB, coach, verpleegkundige NP, gecertificeerd TTT tapper en mede eigenaar van Egel&Co


ERVARING

Als oud verpleegkundige en door mijn werk als lesgever, trainer en coach bij onder andere defensie, heb ik veel ervaring opgedaan met gedrag en de gevolgen daarvan in al haar vormen. Ik kijk naar de basis en oorsprong van gedrag en geef mensen spiegels en praktische psychofysieke handvatten om hun gedragspalet te verruimen en hun veerkracht, awareness, weerbaarheid en adaptieve vermogens te vergroten; de sleutel tot verandering ligt in onszelf besloten.


TE BENADEREN BIJ

Nagenoeg alles waar mensen in hun gedrag mee worstelen.


Locatie: Egeldojo ’s Gravenmoer of op locatie.

arrow_drop_up arrow_drop_down