top of page

lezingen

Lezingen, workshops, presentaties, inspiraties en seminars van de leden van Afhangen

fc6446_fc70eecc36374577ad1418c4996b18ca~mv2.jpg

INSPIRATIELEZING - JEZELF ZIJN IN EEN UNIFORME WERELD

De lezing is ter inspiratie bedoeld voor veteranen, militairen, politie- en brandweermensen, handhavers, zorgmedewerkers en iedereen die werkt of gewerkt heeft in een hoog-risico omgeving. Iedereen die deze lezing bijwoont zal gaan reflecteren op het eigen welzijn en op het functioneren van de groep. 

Want wie ben jij in je rol van professional en wie ben jij werkelijk echt? Hoe schakel je tussen wie je bent en wat je doet? Tijdens het werk in een hoog-risico omgeving stel je je professioneel op en moet je kunnen blijven handelen. Er is dan niet altijd ruimte voor je eigen emoties en gevoel. Maar naast je werk bij defensie, politie, brandweer of ander hoog risico beroep ben je bovenal mens. Je bent vader of moeder, een partner, een familielid, een vriend. De mens achter het uniform moet goed in balans zijn om zowel privé als op het werk gelukkig te zijn en in je kracht te staan.

In deze diepgaande en openhartige lezing zal ik vertellen over mijn eigen militaire verleden, mijn persoonlijke zoektocht en de inzichten die ik daarbij opgedaan heb. Ook vertel ik over de doorbraken die ik mag begeleiden als doorbraakcoach en wat ik aan rode draden zie bij het coachen van hoog-risico professionals. Hoewel ieders verhaal uniek is, zijn er duidelijke rode draden te zien bij professionals die in het leven vastlopen en hulp nodig hebben. Deze rode draden geven concrete handvatten hoe psychische problemen voorkomen kunnen worden en het individu én de organisatie meer in hun kracht kunnen komen te staan.

Het doel van de lezing is om oude patronen te doorbreken - bij het individu, maar ook bij de hoog-risico organisaties - om de mens en daarmee ook de organisatie meer in zijn kracht te zetten.

Meer informatie:

Lezing wordt verzorgd door Michiel van der Pols (1977), veteraan, oud-marinier en nu werkzaam als doorbraakcoach voor hoog-risico professionals. Meer over Michiel en deze lezing vind je hier

bottom of page