Veiligheid en openbare orde

Coaches, trainers, therapeuten en begeleiders met een achtergrond in het domein van veiligheid en openbare orde

EVA VAN HAASTEREN

Systemisch sjamanistisch paardencoach, lifecoach, adviseur openbare orde


ERVARING

Ruim 12,5 jaar ervaring bij de lokale overheid als adviseur openbare orde en veiligheid. Waarbij ik o.a. de burgemeester(s) adviseer bij complexe veiligheidsvraagstukken en crisis. Sinds 7 jaar mijn eigen coachpraktijk. Ik begeleid mensen bij kleine en grote levensvragen. Dit kan zijn door middel van een systemische opstelling bij de paarden en wandelcoaching.

 

TE BENADEREN BIJ

Als je tegen kleine of grote levensvragen blijft aanlopen, waarin je telkens een bepaald patroon of blokkade hebt waardoor je niet verder komt, maar dat wel wilt. Ik begeleid je bij het terugkeren naar je pure essentie. Waardoor je inzicht krijgt in wie je bent, wat je wilt en wat je kan.

 

Locatie: Uddel (Gld) en Soest (Utr)

KARIN HANDSTEDE

Transformational Life Coach, executive coach, trainer & adviseur


ERVARING

Meer dan 20 jaar ervaring in gemeenteland als directeur veiligheid en leefbaarheid in Tilburg, gemeentesecretaris in Schiedam en daarvoor meer dan 10 jaar directeur in Rotterdam in complexe politiek/bestuurlijke omgeving. Lid van stuurgroep RIEC Rotterdam Rijnmond gedurende 3 jaar en daarmee veel ervaring opgedaan op gebied van crisis, ondermijning & weerbaarheid en integriteitsvraagstukken.

 

TE BENADEREN BIJ

Allerhande coachingsvraagstukken. Heb je alles bereikt maar blijf je denken “ is dit het nou?”. Voel je disbalans in werk/prive of is je thuisfront ontevreden? Ben je door omstandigheden niet langer die inspirerende leider die je altijd was en weet je dat je niet alles eruit haalt wat erin zit... Ik kan je helpen je authentiek zelf weer te vinden en de balans te herstellen. Daarnaast  ben ik ook te benaderen voor teamcoaching en teambegeleiding. 

 

Locatie: Rotterdam 

Stuur een e-mail


AARON KONIJN

Management consultant, Bestuurlijk mediator en Crisisadviseur


ERVARING

10 jaar+ ervaring in crisis- en conflictbeheersing voor de gemeente, veiligheidsregio en politie en binnen het RIEC Amsterdam Amstelland (samenwerkingsverband van 10 overheidsinstanties tegen de georganiseerde en ondermijnende criminaliteit). Lid gezamenlijke ondernemingsraad Aalsmeer-Amstelveen. Veel ervaring met het bereiken van consensus tussen partijen wanneer deze onder druk staan. Bijvoorbeeld wanneer een collega in conflict dreigt te komen met de werkgever.

 

TE BENADEREN BIJ

Zakelijke conflicten, bemiddeling en advies. Wanneer het goed is om, desnoods onder leiding van een neutrale derde, het gesprek aan te gaan, zaken bespreekbaar te maken en tot een (voor alle betrokken partijen) goede oplossing te komen.

 

Locatie: Amstelveen

arrow_drop_up arrow_drop_down