Overig

Coaches, trainers, therapeuten en begeleiders met een sterke affiniteit met hoog-risico beroepen

NITA WINK

(Executive) coach, paardencoach, begeleider systemisch werk/opstellingen


ERVARING

Als voormalig accountant heb ik tijdens mijn 24 jaar carrière in het bedrijfsleven projecten en teams geleid in postconflictlanden. Gedurende 10 jaar (2002-2012) was ik werkzaam en verantwoordelijk voor een internationaal projectteam in Afghanistan, werkend in risicovolle en uitdagende omstandigheden. Daarnaast heb ik in circa 75 landen mogen werken en reizen, waaronder Haïti, Sri Lanka, Nigeria en Somalië. In 2015 heb ik mijn corporate leven ingewisseld voor vrijheid en bezieling. En heb ik mij verdiept in de psychodynamiek van mensen en organisatie, natuurlijk leiderschap, systemisch werk, coachen met paarden en meer. Nu begeleid en coach ik mensen samen met paarden en in de natuur. Mijn coachsessies kenmerken zich als volgt: Met beide benen op de grond \ Liefdevol confronterend \ In connectie met de natuur.

 

TE BENADEREN BIJ

Weer terug in je lijf komen. Uit je hoofd in het gevoel. Lekker naar buiten. Bepalen van je nieuwe koers. Door samenwerking tussen hoofd, hart en ziel creëer je vrijheid, krijg je meer energie en word je bezield leider van jouw leven. Ga jouw diepte in door volop de ervaring in te gaan. 

 

Locatie: Amsterdam/ Randstad

DANIELLE DE MOL MONCOURT

Verslavingsdeskundige, spreker, NLP counselor, body/mind verbinder


ERVARING

Alles wat met verslavingen te maken heeft, militaire familie-afkomst, Krav Maga, vroeg-kinderlijk trauma en de uitwerking daarvan in het heden, padvinder en spoorzoeker.

 

TE BENADEREN BIJ

Als je alleen bent, richting zoekend en verdwaald in het donker, heb je niks aan Google maps. Dan heb je iemand nodig die dat donkere bos al tig keer is door gekacheld. En je kan waarschuwen achter  welke boom de monsters tevoorschijn springen, hoe ze uitzien, en hoe je er vrienden mee kan worden zodat je kunt inzetten vóór jezelf in plaats van tegen jezelf. Ik leer je licht zoeken in je donker. En als de vraag "hoe overleef ik mezelf' dringend wordt. Ik kijk er samen met je naar, je bent niet alleen. 

 

Locatie: Rotterdam


Stuur een e-mail

WILMAR PATER

Verbindingscoach


ERVARING

Een aantal jaren in verschillende landen gewoond en gewerkt, o.a in Israël (Golfoorlog als burger meegemaakt). In verschillende bedrijven en organisaties, leidinggevende - coachende -  management functies bekleed o.a manager van PMT/ Echoshuizen. Voor de organisatie PMT, heb ik 2 jaar lang, aansluitend op militaire kampen in Irak en Afghanistan gewoond en gewerkt. Opleider van rijinstructeurs en rijangst coach. We hebben allemaal behoefte aan erkenning en herkenning. Door mijn eigen ervaringen weet ik hoe belangrijk dit is.

 

TE BENADEREN BIJ

Eenzaamheid, geen zelfvertrouwen, eigen grenzen niet kennen en durven aangeven, geen keuzes durven/kunnen maken, gespannen in het leven staan, angst, stress. Terugkerend vanuit het buitenland en niet meer kunnen settelen, niet begrepen worden door je omgeving, vervreemding van je omgeving. 

 

Locatie: Assen

arrow_drop_up arrow_drop_down