De eerste Mental Coach bij Defensie
15 maart 2021 
in Podcast
0 min. leestijd

De eerste Mental Coach bij Defensie

Het is Elroy Lemmens gelukt om als eerste Mental Coach binnen defensie te gaan werken. Na lichamelijk en op privé vlak een aantal uitdagingen te hebben gehad is Elroy de zoektocht naar zichzelf gestart.

Het motto bij defensie is dat je door gaat waar anderen stoppen. Volgens Elroy is het net zo belangrijk om te stoppen waar anderen doorgaan. De grootste winst zit hem erin om juist wat milder te worden om sommige gebieden.

Als Mental Coach geeft hij aan wanneer jij te ver gaat en juist een stapje terug mag doen.

Sanne van Paassen gaat in de Peak Performance Podcast het gesprek aan met Elroy waarin je zijn volledige verhaal ontdekt.

Over de schrijver
Michiel is mede-oprichter van het platform Afhangen, is zelfstandig doorbraakcoach, schrijver, spreker, veteraan, oud-marinier en bovendien partner van Linda, vader van Lisa en bonusvader van Nils en Twan. Michiel heeft een unieke coachmethodiek ontwikkeld waarmee je in korte tijd weer de weg terug naar jezelf vindt en vanuit wie je werkelijk bent de stappen in je leven kan zetten. In zijn boek ‘De Doorbraak’ lees je over Michiel zijn levensreis én deze unieke coachmethodiek.
Reactie plaatsen