Marechaussee

Coaches, trainers, therapeuten en begeleiders met een achtergrond bij de Koninklijke Marechaussee

RICO BRIEDJAL

Performance management coach, team- en organisatie architectuur


ERVARING

Ik heb 11 jaar ervaring in het werken binnen het hoogste geweldsdomein. Als medewerker Bijzondere opdrachten van de BSB - Koninklijke Marechaussee ben ik belast geweest met bestrijding van zware criminaliteit en terrorisme over de hele wereld. In (post) conflict gebieden was ik voornamelijk actief in close protection binnen deze high risk environment. Na vele missies ging ik als veteraan naar de Politie om te werken als specialist geweldsbeheersing en teamleider bij de DKDB. Het bieden van persoonsbeveiliging aan diplomaten, ministers, leden van het Koninklijk Huis en door de staat specifiek aangewezen personen was mijn dagelijkse taak. Inmiddels heb ik 12 jaar ervaring als ondernemer. Ik ben eigenaar van meerdere bedrijven die actief zijn op het gebied van integraal privaat en corporate risico management, particuliere opsporing, anti-piraterij, software ontwikkeling en Performance management.

 

TE BENADEREN BIJ

Gevoel van onzekerheid, gebrek aan doelgerichtheid, behoefte aan maximaliseren van eigen capaciteit, teamontwikkeling, leiderschapsvorming, veranderen mindset, verhogen prestaties en inzicht in je valkuilen, zoeken naar je power routines, persoonlijke en zakelijke groei..

 

Locatie: Schiphol-Rijk 

VIVIAN ONSTENK

Paardencoach en sportinstructeur


ERVARING

Opperwachtmeester Kmar, uitzending Afghanistan 2011, verschillende instructie functies zoals sr instructeur KMA, functies binnen vreemdelingenzaken. Daarbinnen veel verschillende ervaringen op mogen doen.

 

TE BENADEREN BIJ

Inzicht willen in wie je bent en hoe je bent. Zelf je stappen willen bepalen naar acceptatie of verandergedrag.

 

Locatie: Berghem (NB) 


ARJAN VAN DER ZANDEN

Coach en therapeut


ERVARING

In 2003 begonnen bij de Koninklijke Marechaussee op Schiphol als rechercheur naar de import van verdovende middelen. Daarnaast was ik lid van de ME en ben ik onder andere ingezet in het cellencomplex ten tijde van de brand op het cellencomplex. In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar de Forensische Opsporing van de politie Limburg-Noord. Als forensisch onderzoeker heb ik me gespecialiseerd als brand- en explosie (oorzaak) onderzoeker met de focus op casussen waarbij slachtoffers waren te betreuren. Sinds 2015 ben werkzaam als operationeel specialist bij de Landelijke Faciliteit Ontmantelen waarbij ik PD onderzoek en aansluitend de ontmanteling van (risicovolle) illegale drugslabs doe. Nadat ik zelf runningtherapie had ervaren heb ik besloten dat ik zelf mensen wilde helpen met deze vorm van therapie waarbij we aan de hand van je hulpvraag samen aan de slag gaan om mentaal en fysiek meer in balans te komen. Dit doen we door een werkvorm waarbij de natuur, coaching en bewegen (rennen of wandelen) in de buitenlucht samenvallen. We maken een persoonlijk plan wat aansluit bij je persoonlijke hulpvraag. Dit was voor mij de reden om naast mijn dagelijkse werk diverse cursussen op dit gebied te volgen en te starten met RunYourHead.

 

TE BENADEREN BIJ

Stress, depressie, burn-out(of overspannenheid) , lusteloosheid, slapeloosheid en overgewicht.

Locatie: Eindhoven en omgeving  

arrow_drop_up arrow_drop_down