KONINKLIJKE LUCHTMACHT

Coaches, trainers, therapeuten en begeleiders met een achtergrond bij de Koninklijke Luchtmacht

HENK POL

Teamcoach, jobcoach, mentaal trainer

 

ERVARING

Sportinstructeur Koninklijke Landmacht

SportOfficier Koninklijke Luchtmacht

LTV (Leiderschaps Training en Vorming) trainer, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Master Practicioner

Jobcoach, Mentaal trainer, veteraan

 

TE BENADEREN BIJ

Teamprocessen begeleiden, Defensie, Politie Brandweer en Spoedeisende Zorg (SEH) en Ambulance. Begeleiding voor mensen met een rugzakje (UWV gerelateerd) als jobcoach. Mentale training verzorgen na depressies / PTSS etc. Mensen ondersteunen op weg naar een nieuwe uitdaging zowel privé als zakelijk.

 

Locatie: Nijmegen

ESMERALDA KLEINREESINK

Pitchcoach, dagvoorzitter, spreker

 

ERVARING

Veteraan, Luchtmachtofficier. Auteur van het boek Officier in Afghanistan.  In alle grote uitzendgebieden geweest. De laatste 10 jaar bij Defensie gespecialiseerd in veteranenzorg. Als pitchcoach van het Ontwikkelfonds van Defensie mijn passie ontdekt: mensen helpen om binnen één dag een perfecte pitch te creëren. 

 

TE BENADEREN BIJ

Het creëren van een perfecte pitch voor al die momenten waarop je in korte tijd iemand anders moet overtuigen. Voor een sollicitatie, een investeerder of die cruciale presentatie. Als je dat binnen 1 dag geregeld wil hebben. Ook als je een dagvoorzitter of spreker zoekt met kennis van veteranen & Defensie om jouw publiek te vermaken en te leiden.

 

Locatie: heel Nederland

MAARTEN OUDE RIKMANSPOEL

Coach, Trauma/Tension Release Exercises (TRE) Provider en natuurlijk begeleider. 


ERVARING

Presteren onder druk is iets waar we allemaal mee te maken krijgen. Hoe hoger die druk, hoe belangrijker het is om ook te kunnen ontspannen. 

Ik ben Maarten (bouwjaar 1983, opkomst 2005). Ooit begon ik als Elektrotechnisch Officier bij de Koninklijke Luchtmacht en mocht ik in Afghanistan op uitzending als S4AIR en S4GROUND. Hier maakte ik enkele raketaanvallen en post-attack recce mee en ervoer ik van dichtbij hoe mensen met stress omgaan.


Inmiddels werk ik in de commerciële wereld als ICT-specialist. Ook daar zie ik hoeveel mensen gestrest door het leven gaan. Zelf was ik lang één van hen. Daarnaast had ik ook privé een aantal nare ervaringen, waarbij mijn vertrouwen flink werd geschonden. Uiteindelijk merkte ik dat ik steeds meer vast begon te lopen.


Zodra ik inzag dat ik deze levenswijze niet volhield, startte ik mijn zoektocht om een beter mens te worden. Mijn eigen ontdekkingsreis inspireerde me om voor anderen hetzelfde te doen. Nu help ik mensen met een stressvolle baan om te ontspannen. Dat is beter voor henzelf, voor hun omgeving en hun prestaties op het werk. 


Uiteindelijk komt alles goed. Ik heb inmiddels een leuk gezin met mijn vriendin, dochter (2012), zoon (2015) en hond (2021). Daarnaast haal ik veel energie uit mijn trainerschap als hockeycoach en survivalruntrainer voor jeugd en volwassenen. Natuurlijk zijn er ups en downs. Maar tussendoor is er de nodige stabiliteit. 


TE BENADEREN BIJ

Rust in je hoofd en rust in je lichaam: daar ga ik met jou naar op zoek. Soms door te praten, soms juist door te doen. Ik sta klaar om naar jouw verhaal te luisteren en het – met mijn ervaring – mee uit te pluizen. Maar ik ga ook graag met je op pad als je liever fysiek in beweging wilt zijn. 

Al na één sessie merk je dat je meer ontspannen bent. De een kan fysieke spanning in nek, schouders, onderrug of borstkas loslaten, terwijl de ander voor het eerst sinds lange tijd weer met een glimlach rondloopt. 


Locatie: binnen de driehoek Eindhoven - 's-Hertogenbosch - Tilburg of via (video)bellen

BERRY DALDEROP

Trainer, Personal Coach, Team Coach

 

ERVARING

Actief dienende militair bij de Koninklijke Luchtmacht.  Na 36 jaar onderofficier gestart destijds in de HORECA vervolgens verschillenden management functies overgestapt naar DMLO,  waar ik veel ervaring opgedaan heb met leidinggeven, adviesrol (gevraagd en ongevraagd), lesgeven, begeleiden en coachen van militairen, onderofficieren, officieren en MD kandidaten. Voor de laatste vier jaar van mijn loopbaan ben ik werkzaam als trainer bij het Expertise Centrum Leiderschap Defensie, het ECLD. Opgeleid als Supervisor, Trainer, Practitioner NLP, Individueel coach en Team coach. Gespecialiseerd als Loslaatcoach.

 

TE BENADEREN BIJ

Het terugvinden van jezelf, burn-out- en bore-out klachten, stress.
Vragen omtrent leidinggeven, loopbaan coaching en persoonlijke ontwikkeling. 


Locatie: Heel Nederland

arrow_drop_up arrow_drop_down