KONINKLIJKE LUCHTMACHT

Coaches, trainers, therapeuten en begeleiders met een achtergrond bij de Koninklijke Luchtmacht

HENK POL

Teamcoach, jobcoach, mentaal trainer

 

ERVARING

Sportinstructeur Koninklijke Landmacht

SportOfficier Koninklijke Luchtmacht

LTV (Leiderschaps Training en Vorming) trainer, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Master Practicioner

Jobcoach, Mentaal trainer, veteraan

 

TE BENADEREN BIJ

Teamprocessen begeleiden, Defensie, Politie Brandweer en Spoedeisende Zorg (SEH) en Ambulance. Begeleiding voor mensen met een rugzakje (UWV gerelateerd) als jobcoach. Mentale training verzorgen na depressies / PTSS etc. Mensen ondersteunen op weg naar een nieuwe uitdaging zowel privé als zakelijk.

 

Locatie: Nijmegen

ESMERALDA KLEINREESINK

Pitchcoach, dagvoorzitter, spreker

 

ERVARING

Veteraan, Luchtmachtofficier. Auteur van het boek Officier in Afghanistan.  In alle grote uitzendgebieden geweest. De laatste 10 jaar bij Defensie gespecialiseerd in veteranenzorg. Als pitchcoach van het Ontwikkelfonds van Defensie mijn passie ontdekt: mensen helpen om binnen één dag een perfecte pitch te creëren. 

 

TE BENADEREN BIJ

Het creëren van een perfecte pitch voor al die momenten waarop je in korte tijd iemand anders moet overtuigen. Voor een sollicitatie, een investeerder of die cruciale presentatie. Als je dat binnen 1 dag geregeld wil hebben. Ook als je een dagvoorzitter of spreker zoekt met kennis van veteranen & Defensie om jouw publiek te vermaken en te leiden.

 

Locatie: heel Nederland

ROBERT RUTJES

Coach, echtgenoot, vader en oprichter van het Superhelden Café

 

ERVARING

Veteraan, Adviserend Staf OnderOfficier bij de Koninklijke Luchtmacht. Veel ervaring op het gebied van leidinggeven voor alle lagen in de organisatie.

 

Veel ervaring op het gebied hoe je niet een scheiding in moet gaan en hoe ik wel graag had willen doen. Oprichter van het Superhelden-Café. Voor vaders die door de scheiding het contact met de kinderen verloren zijn.


TE BENADEREN BIJ

Aan het ontwikkelen als leidinggevende zit vaak een persoonlijke ontwikkeling vast. Ik kan je begeleiden in het leer- en ontwikkelproces. Het kan gaan van je eigen zelfbeeld tot hoe ga ik om met lastige werknemers.

 

Een goede scheiding is beter dan een slecht huwelijk. Heb jij besloten te gaan scheiden? Willen jullie de relatie die jullie hebben afsluiten? Zijn er kinderen in het spel is het zeer wenselijk dat jullie op een respectvolle manier met elkaar communiceren.

 

Hoe ga jij om met je ex na een scheiding? Dit is een vraag die ik vaak mag beantwoorden. Maar wat voor mij geld, geldt niet persé voor jou. Ik kan jou helpen hier een weg in te vinden.

 

Locatie: Heel Nederland

BERRY DALDEROP

Trainer, Personal Coach, Team Coach

 

ERVARING

Actief dienende militair bij de Koninklijke Luchtmacht.  Na 36 jaar onderofficier gestart destijds in de HORECA vervolgens verschillenden management functies overgestapt naar DMLO,  waar ik veel ervaring opgedaan heb met leidinggeven, adviesrol (gevraagd en ongevraagd), lesgeven, begeleiden en coachen van militairen, onderofficieren, officieren en MD kandidaten. Voor de laatste vier jaar van mijn loopbaan ben ik werkzaam als trainer bij het Expertise Centrum Leiderschap Defensie, het ECLD. Opgeleid als Supervisor, Trainer, Practitioner NLP, Individueel coach en Team coach. Gespecialiseerd als Loslaatcoach.

 

TE BENADEREN BIJ

Het terugvinden van jezelf, burn-out- en bore-out klachten, stress.
Vragen omtrent leidinggeven, loopbaan coaching en persoonlijke ontwikkeling. 


Locatie: Heel Nederland

arrow_drop_up arrow_drop_down