Landmacht

Coaches, trainers, therapeuten en begeleiders met een achtergrond bij de Koninklijke Landmacht

TWAN VAN TILBURG

Trainer, coach en vertrouwenspersoon & beheerder website. 


ERVARING

No-nonsense inzet voor steun en toeverlaat waarbij met welzijn, veiligheid gecreëerd wordt. Ik ben er voor jou, je team en je organisatie om preventief obstakels in het leven te overwinnen. Ik sta met een luisterend oor klaar voor een vrijblijvend gesprek. Na een bewuste transitie heb ik mijn carrière vanuit Defensie vervolgt als trainer, coach en vertrouwenspersoon.

Veteraan, Commando, Officier Korps Mariniers, ervaring met off-shore en maritieme trainingen, veel ervaring als trainer, coach en vertrouwenspersoon in de hoog-risicosector. 

Ik werk nu alweer ruim 30 jaar aan persoonlijke ontwikkeling en groei van individuen, teams en organisaties binnen de hoog risicosector.


TE BENADEREN BIJ

Als trainer verzorg ik;

NLP-trainingen, opleidingen voor vertrouwenspersonen, programma's in persoonlijk leiderschap, trainingen in veiligheid & veilig werken, trajecten in presenteren, communicatie, crisismanagement en teambuilding.

Als vertrouwenspersoon ben ik er voor;

Een luisterend oor of als er een externe vertrouwenspersoon gewenst is.

Als coach ben ik te benaderen bij;

Jezelf en je eigen identiteit ontdekken. Benader me bij een onveilig gevoel, ongelukkig zijn, burn-out klachten, psychosociale problemen, trauma’s en of PTSS.


Locatie: Vlaardingen en Rotterdam

INGRID DIRKS

Coach, Trainer,  Vrouwelijk Leiderschap, B.I.T.C.H., Veteraan, Let's Go Outside!,

Practice What I Preach


ERVARING

Veteraan, Onderofficier, Burger, Landmacht, Vrouwelijk Leiderschap, Vrouw van een militair, dochter van een militair, gespreksleider en manager. 29 jaar ervaring als militair én burger in het systeem van de Landmacht en weet hoe de hazen lopen. Ken het “Old Boys Network” en heb ervaren dat gelijk hebben niet hetzelfde is als gelijk krijgen. Als vrouw van een Luchtmobiele Infanterist Veteraan met acht missies weet ik ook hoe het voelt om diegene van wie je houdt, ruimte te geven om zijn of haar werk te doen en zelf op je poten te blijven staan.

 

TE BENADEREN BIJ

Vechten tegen het systeem of in gevecht met jezelf? Het systeem kun je niet veranderen, wel hoe jij zelf in het systeem staat. De cirkel van invloed én betrokkenheid was voor mij 'a punch in the face' en heeft voorkomen dat ik Knock Out ging. Ik was zó in the battle met mijn omgeving, legde de verantwoordelijkheid buiten mezelf en voelde me verloren, niet gezien en op alle fronten te kort schieten ondanks dat ik zó mijn best deed. Regie pakken op mijn eigen stuk, pro-actief ipv reactief, keuzes maken en zelfzeker zijn. Ik ben letterlijk in beweging gekomen. Buiten in de natuur kwam er ruimte. Ruimte in mijn hoofd, lijf en ♥️. Buiten in de natuur mocht én kon ik afhangen. Ik neem jou ook mee naar buiten en geef je daarmee ruimte. Ruimte in jouw hoofd, lijf en ♥️ en ruimte voor nieuwe inzichten én energie. Energie die je nodig hebt om pro-actief te worden, je eigen regie te pakken en zelfzeker te worden! Let’s Go Outside!

 

Locatie: Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord Brabant, Overijssel, Flevoland


PIETER BLONK

(Team-)coach, mental coach, trainer, motivator.


ERVARING

Veteraan, manschap en onderofficier (Algemeen Militair Verpleegkundige) Koninklijke Landmacht. Luchtmobiele Brigade (2003-2011), KMS/IDGO (2011-2015), 13 Lichte Brigade (2015-2019), KMS (2019-2020), Instructeur Luchtmobiele Brigade, instructeur Koninklijke Militaire School, opleidingscoördinator/coach Defensie Geneeskundig Opleidings en Trainingscentrum. 5 uitzendingen Afghanistan. (OEF 2005, ISAF 2007/2009, RSM 2017/2019).

 

TE BENADEREN BIJ

Eigenaar XPACT training & coaching.
Ik ben een enthousiaste, doortastende en toegankelijke coach, met een no-nonsense aanpak. Met mijn intuïtie weet ik veelal de juiste snaar te raken en jou daarmee een spiegel voor te houden. Ik ben recht door zee en vertel je wat ik hoor en zie. Dit kan confronterend zijn, maar hiermee gaan wij samen jouw patroon doorbreken en vooruitkijken. Kwetsbaarheid is daarin een hele belangrijke sleutel. Ik laat graag mijn kwetsbare kant zien omdat dit een prachtig iets is. Kwetsbaarheid is een kracht en geen zwakte.

- Coaching trajecten
- Persoonlijke ontwikkeling
- Teambuilding
- Coaching van managers
- Coaching van teams

 

Locatie: Randstad

SEBASTIAAN NEDERHOED

Militair in actieve dienst, vitaliteitscoach


ERVARING

Veteraan en Onderofficier. Coachen doe ik met veel passie en plezier naast mijn werk als actief dienend militair. Ik ben aangesloten bij Yoga Netwerk Defensie en verzorg op verschillende Nederlandse kazernes yogalessen aan de collega’s. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in mindfulness en ademhalingstechnieken. Mijn ervaringen heb ik vertaald naar het boek ‘Functional Yoga: fysiek en mentaal fit’. Samen met mijn vrouw geef ik – voor het door ons opgezette functionele trainingsconcept Yogability® – workshops met als thema: focus, mindset, mobility en ademhaling. Ook organiseren we retreats waarin deze thema’s centraal staan en leiden we mensen op als Yogability-instructeur.

 

TE BENADEREN BIJ

Burn-out/spanningsklachten

Chronische hyperventilatie

Slaapproblemen

Persoonlijke ontwikkeling

Coachingstrajecten:

Zingeving in het leven

Passies ontwikkelen

Meer successen behalen

Omgaan met stress

Prestatiecoachen

Beter en bewuster bewegen

Beter ademhalen (tijdens sport of in het dagelijkse leven)


Locatie: Arnhem

JERIEN KOOPMAN

Leiderschapscoach


ERVARING

Ik was officier bij de Landmacht (geneeskundige dienst), en ben op uitzending geweest met SFOR 11. Later werd ik leidinggevende bij het Nederlands Forensisch Instituut en heb daarin samengewerkt met openbaar ministerie en politie. Ik weet hoe het is om onbewust een muur op te bouwen, als bescherming, omdat er anders te veel binnenkomt. Als jonge vrouw in zo’n mannenwereld kon ik niet anders dan mijn mannetje staan. Door mijn eigen levenservaring weet ik inmiddels ook hoe het is om die muur weer af te breken en heb ik ervaren hoeveel verlichting dat brengt. Dat voelt als afhangen. Terwijl je sterker wordt dan ooit.

 

TE BENADEREN BIJ

Leiderschapsvragen. Als je denkt dat je meer te bieden hebt dan je nu doet, krachtiger en authentieker wilt zijn, en je hulp durft toe te laten bij de uitvoering. Ik richt me op teammanagers of ondernemers die starten met leidinggeven, of leiders die meer feedback en verdieping willen. 

 

Locatie: Leiden

JAAP BOT

Integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach


ERVARING

Met een meer dan 20-jarige (internationale) ervaring als Infanterie officier en meervoudig veteraan, ben ik gewend om op tactisch tot operationeel-strategisch niveau te werken, denken en handelen. Leidinggeven en werken in teams zijn ervaringen die ik versterkt heb met het afronden van de opleiding Executive Master Security en Defence. Om de bijdrage aan mijzelf en als coach voor anderen in de hoog risico-sector te optimaliseren, volg ik momenteel de opleiding tot Leefstijl- & Vitaliteitscoach van de Mark Academy. Ik vind het belangrijk om vanuit opgedane ervaring, studies en eigen leefstijl een aanspreekpunt voor anderen te zijn en te helpen.

 

TE BENADEREN BIJ

Mijn sterke punten als coach zijn samen met jou doelen stellen en behalen, waarbij je nu een uitdaging ondervindt of het gevoel van disbalans hebt. Ik kan je adviseren en helpen met een integrale benadering van vitaliteit, gezonde leefstijl en een optimale totaalbalans voor jezelf. Zowel op het fysieke vlak, als mentaal en sociaal-emotioneel. Maar ook als je je intrinsieke motivatie en krachtig leiderschap wilt verbreden en versterken.

 

Locatie: Breda

WERNER VAN KEULEN

Coach/mentor, Onderwijs: docent


ERVARING

Landmacht: Korporaal 101Tbat – 104 Verkbat, Groepscommandant, inzet coördinator, tracker en coach Veteranen Search Team. Verantwoordelijk voor: opleiding, training, tracking en coaching.

Eigenaar De Tondel, Learning by Nature: Outdoor/Survival, Coaching trajecten en reizen. Project-Basecamp. Begeleiding Veteranen/ex defensiemedewerkers

 

TE BENADEREN BIJ

- Persoonlijke ontwikkeling

- Burn-out

- Coaching trajecten

- Teambuilding

- Team training

 

Locatie: Lelystad

ROBBERT MIEDEMA

Onderofficier verkenningseenheid 104 Istar, Instructeur Vaktechnische Opleiding, officieren/ onderofficieren verkenning. Instructeur Vaktechnische opleiding officieren/ onderofficieren luchtmobiel. Instructeur S.E.R.E (Noorwegen), Instructeur survival (Noorwegen)


ERVARING

Veteraan onderofficier KL

Uitzending 2007-2008 TFU 4/5 Afghanistan Istar module eenheid 69

Groepscommandant Veteranen search team , verantwoordelijk voor operaties, opleiding, training en coaching.

Eigenaar RMPT Healthcenter, onder andere: Personal Training, Fysiotherapie, Mentale coaching, lifestyle coaching en Coachingsreizen.

 

TE BENADEREN BIJ

- Leiderschapstraining

- Teambuilding

- Team training

- Burn-out

- Persoonlijke ontwikkeling

 

Locatie: Monnickendam

WOUT KLEINBUSSINK

Docent, begeleider, adaptatie gespreksleider, leidinggevend, mediation, supervisor en gediplomeerd coach


ERVARING

Veteraan en actief dienende militair bij de Koninklijke landmacht.  Na 36 jaar onderofficier gestart destijds als infanterist, vervolgens genist en ruim 20 jaar ervaring op technisch, tactisch en strategisch niveau in het I&V domein. Veel ervaring opgedaan met leidinggeven, adviesrol (gevraagd en ongevraagd), lesgeven, begeleiden en coachen van militairen, onderofficieren, officieren en MD kandidaten. Voor de laatste vier jaar van mijn loopbaan werkzaam als projectofficier bij de Regiment Verbindingsdienst. Bestuurslid (PR) Stichting Veteranen Deventer. Opgeleid als Supervisor, LIFO trainer, practitioner NLP  en coach (allen gediplomeerd).

 

TE BENADEREN BIJ

Burn-out- en bore-out klachten, stress, angststoornissen, leidinggeven, loopbaan coaching en vragen t.a.v. persoonlijke ontwikkeling, balans en zingeving

 

Locatie: Deventer

TAMARA HOOGEZAND-WALRAVEN

Actief dienend Landmacht officier en (veerkracht)coach voor leidinggevenden in de zorg of bij Defensie


ERVARING

Ik ben majoor T. Hoogezand-Walraven, MSc en bovenal ‘gewoon’ Tamara. Ik ben een pro-actieve beleidsondersteuner en een mensgerichte leidinggevende. Ik heb werkervaring in de militair geneeskundige dienst en als leidinggevende in de civiele (ziekenhuis)zorg. Ik ben 2 x op uitzending geweest (Bosnië en Afghanistan) en ik ben 5 x thuisfront geweest (mijn partner is genist). Ik weet hoe het is om heel inzetbaar te zijn en ik weet hoe het is om helemaal niet inzetbaar te zijn. Ik ben een werkende moeder en een werknemer met moedertaken. Ik leer van mijn ervaringen en ik ervaar graag nieuwe dingen tijdens opleidingen en trainingen. Ik ben een trainer Coping-Flexibiliteit  en een coach voor leidinggevenden in hoog risico-beroepen die hun eigen veerkracht willen vergroten.

 

TE BENADEREN BIJ

Als je het ‘leidinggeven zoals het MOET’ wilt veranderen in ‘leidinggeven vanuit je eigen kracht met MOED’ neem dan contact met me op en laat me je coachen naar de veerkrachtigste versie van jezelf.

 

Locatie: Harderwijk of in overleg elders in Nederland - altijd buiten

Stuur een e-mail


ROBERT LASSCHE

Wandelcoach, energetisch masseur/therapeut en vertrouwenspersoon


ERVARING

Veteraan 1993 Bosnië 1 NL/BE transportbataljon. Logistiek leidinggevende in verschillende functies. Door wat mij is overkomen geïnteresseerd geraakt in het menselijk brein. Opgeleid als klinisch psychologisch deskundige, wandelcoach, energetisch masseur en therapeut. Ik ontwikkel me nog steeds om een nog betere hulp te kunnen bieden. Ik werk vanuit en vooral met gevoel, voor velen een moeilijke kant totdat je hem ontdekt. Ik combineer gesprekken met massages om te zorgen dat je weer vertrouwen krijgt in jezelf en je eigen lichaam. Lichaam en geest staan in verbinding, laat ze weer met elkaar die verbinding aangaan. Mijn sterke punten zijn het gebruik van mijn eigen ervaringen. 

 

TE BENADEREN BIJ

- Burn-out klachten

- PTSS 

- Moral injury 

- Stress

- Lichamelijke klachten 

- Gewetensbezwaren 

- Acceptatie proces 


Locatie: Deventer

MELANIE NIJBOER

Gezinscoach


ERVARING

Toen ik net een paar dagen 17 jaar was, ben ik als jonge onbevangen (en misschien wel een beetje rebels & naïeve) jonge dame defensie in gegaan. Zonder duidelijke intentie om een doel te bereiken, maar juist om onderdeel te zijn van een groep of eenheid. Na 10 actieve jaren in parate functies en een uitzending naar Afghanistan (2008/2009) heb ik de bewuste overstap gemaakt om de focus te veranderen. De focus op mezelf. De balans dat ik niet het uniform ben, maar dat ik ook nog eigen behoeftes mag laten gelden.

 

TE BENADEREN BIJ

Als gezinscoach ondersteun ouders van (gediagnosticeerde) kind(eren) om het verlangen van balans weer te gaan ervaren. Wil jij samen met je gezin weer balans ervaren waarbij iedereen in het gezin zich weer gehoord en gezien gaat voelen? En durf je ondersteuning te vragen van iemand die beide culturen kent? Dan ben ik er voor jullie! 

 

Locatie: Breda

MARCEL HÖRCHNER

(Leiderschaps-)coach


ERVARING

Veteraan, (hoofd)officier van de Koninklijke Landmacht tevens officier-raadsman en coach. In 1983 opgekomen als dienstplichtig militair en in 1985 via de KMS onderofficier-instructeur geworden. Alle rangen doorlopen (deels als reservist, 14 jaar in het bedrijfsleven gewerkt) en sinds 2007 officier. Uitzendingen naar de Sinaï (MFO), vm. Joegoslavië (UNPROFOR) en Afghanistan (ISAF en RS). Na een succesvolle afronding van de Post-HBO register opleiding tot Professioneel Coach aan de Academie voor Psychodynamica ben ik meteen doorgegaan met de Executive Master Coaching en Beïnvloeding. Mijn coachees komen zowel uit de krijgsmacht als het bedrijfsleven. Ik vind het iedere keer weer prachtig om te zien hoe ze loskomen van hun belemmerende gedachten, overtuigingen en ze dan zie groeien naar authentiekere mensen en daarmee ook als leidinggevenden.

 

TE BENADEREN BIJ

Ontwikkelvragen die te maken hebben met je gevoel (of je gedachten). Als mens of als leidinggevende. Het kan eenzaam voelen aan de top maar weet dat je er niet alleen voor staat. Ik begeleid je bij je persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling of burn-out klachten.

 

Locatie: Flevoland, Gelderland of Utrecht en daarbuiten in onderling overleg

IVO RECOURT

Ondernemer, mindset coach, personal trainer en schrijver


ERVARING

Ik ben veteraan, diende als onderofficier bij de Koninklijke Landmacht in diverse functies en eenheden. Ik ging op diverse missies naar onder andere voormalige Joegoslavië en Afghanistan. Als
senior persoonsbeveiliger (DB&B) werkte ik in diverse teams en samenstelling. Ik werkte regelmatig in de hoogste dreiging bij de diplomatieke tak van de DB&B. Ik ben destijds vast geplaatst in een team
Koninklijk beveiliging. Ik heb daarnaast als hoofdagent van politie diverse jaren gewerkt in oost-Brabant. Mijn werk bestond uit noodhulpdiensten, waar ik enorm veel hoge risico ervaring opdeed. Ik heb hier enorm veel van mogen leren.
Ik ben zelf een ervaringsdeskundige te noemen op het gebied van traumatische gebeurtenissen en omgaan met werken onder grote druk. Als leidinggevende, internationaal samenwerken, complexe
gebeurtenissen en sta bekend om mijn enorme motivatie naar mensen toe. Ik kan al mijn ervaringen stoppen in de mindset coaching naar klanten toe. 

 

TE BENADEREN BIJ

Stress klachten zoals burn-out, overspannen zijn, conflicten, lifestyle verandering. Mijn missie is om de
mensen die bij mij komen fysiek en mentaal beter in hun vel te laten zitten. Ik ben gespecialiseerd in de combinatie van bewegen en mental coaching samen toe te passen. Ik raak zelf geïnspireerd door de mensen die ik mag ontmoeten en dit zet mij aan om hen te ondersteunen. 

 

Locatie: Veldhoven

JANNEKE TIEMISSEN

Coach, Meditatiedocent & Familieopsteller


ERVARING

Veteraan, zes jaar Onderofficier Koninklijke Landmacht en bovenal overlever van privéoorlog in gezins-situatie (huiselijk geweld). Meer dan acht jaar ervaring in het coachen en helen van gevoelige (HSP) mannen en vrouwen die door trauma zijn vastgelopen. Ik ben jouw coach als je weerbaarder wilt worden en niet bang bent voor succes 😉
Na onze samenwerking zal je jouw leven met meer gemak, zelfvertrouwen en plezier beleven. Stop met overleven en ga leven!
 

TE BENADEREN BIJ

Traumaverwerking, burn-out, omgaan met Hooggevoeligheid, somberheid, relatieproblematiek, vinden van antwoorden op levens- en zingevingsvragen. 

 

Locatie: Bennekom (Gelderland)

FREERK LAP

Ondernemer, mindset coach, personal trainer en schrijver


ERVARING

Ik ben veteraan, diende als onderofficier bij de Koninklijke Landmacht in diverse functies en eenheden. Ik ging op diverse missies naar onder andere voormalige Joegoslavië en Afghanistan. Als
senior persoonsbeveiliger (DB&B) werkte ik in diverse teams en samenstelling. Ik werkte regelmatig in de hoogste dreiging bij de diplomatieke tak van de DB&B. Ik ben destijds vast geplaatst in een team
Koninklijk beveiliging. Ik heb daarnaast als hoofdagent van politie diverse jaren gewerkt in oost-Brabant. Mijn werk bestond uit noodhulpdiensten, waar ik enorm veel hoge risico ervaring opdeed. Ik heb hier enorm veel van mogen leren.
Ik ben zelf een ervaringsdeskundige te noemen op het gebied van traumatische gebeurtenissen en omgaan met werken onder grote druk. Als leidinggevende, internationaal samenwerken, complexe
gebeurtenissen en sta bekend om mijn enorme motivatie naar mensen toe. Ik kan al mijn ervaringen stoppen in de mindset coaching naar klanten toe. 

 

TE BENADEREN BIJ

Stress klachten zoals burn-out, overspannen zijn, conflicten, lifestyle verandering. Mijn missie is om de
mensen die bij mij komen fysiek en mentaal beter in hun vel te laten zitten. Ik ben gespecialiseerd in de combinatie van bewegen en mental coaching samen toe te passen. Ik raak zelf geïnspireerd door de mensen die ik mag ontmoeten en dit zet mij aan om hen te ondersteunen. 


Locatie: Omgeving Amersfoort, Veluwe, in overleg landelijk, ik woon centraal


Stuur een e-mail


JANNEKE DE BOCK-VAN BAVEL

NLP trainer, Coach, Neurofeedback trainer, Jongerencoach, M-Braining en oprichter van Complete You


ERVARING

Als jonge meid van 18 jaar vond ik dat ik iets moest doen aan vrede op deze wereld. De beelden die in die tijd op TV kwamen hadden een behoorlijke indruk op mij gemaakt en ik vond dat ik daar wat aan moest doen. Vandaar mijn stap om bij de landmacht te gaan. Natuurlijk op die leeftijd niet wetend wat dat allemaal inhoud.

In '97 ben ik begonnen aan de opleiding in Ermelo en later geplaatst bij 230 MZWTC transport. Hier werd ik chauffeuse van de 10 tonner. Het mooie van deze functie was dat je overal kwam en veel diverse oefeningen mee draaide omdat je ook vaak uitgeleend werd aan andere eenheden ter ondersteuning.

1999/2000 heb ik SFOR 6/7 gedraaid op kamp Busovaca in Bosnie. Ook hier ben ik overal geweest aangezien we alle kampen bevoorraden.

 

TE BENADEREN BIJ

Als je gevoel en gedachten niet op een lijn zitten. Het gevoel wat je hebt is niet raar, het is geheel afhankelijk wat jij er aan koppelt. Wat jij gelooft is waar.

- Je persoonlijke reis,

- Persoonlijke ontwikkeling,

- Burn-out,

- Hoe om te gaan met een gezinslid met PTSS,

- Coaching trajecten,

 

En nog zoveel meer, neem een kijkje op mijn site om te zien wat Neuroptimal@, NLP en M-Braining voor jou kan betekenen.

 

Locatie: Melick (Roermond)

HILBRAND WESTRA

Opleider, trainer & coach


ERVARING

Veteraan, onderofficier. Ik was gedetacheerd bij het MatBevo bataljon tijdens de Unprofor operatie van januari-juni 1995 in Lukovac, Siminhan en Busovaca. Ik deed onder andere de controle checks voor de (reserve) materieel bevoorrading van de Nederlandse onderdelen. Meermalen heb ik daarbij zelf gereden en meegereden met risico transporten waarbij zowel langdurige roadblocks als beschietingen hebben plaats gevonden. Tweetal keren ben ik (ongepland) plaatsvervangend chauffeur geweest op  de 4-tonner van een internationaal medisch risico transport van Lukovac naar Split en terug, waarbij de eerste berijder door posttrauma affect niet meer in staat was zelf terug te rijden. Daarnaast was ik o.a. medeverantwoordelijk voor de reimbursement procedure naar de UN in kader van de de financiële afwikkeling in Zagreb. Tijdens deze uitzending heb ik in Nederland meerdere familieleden verloren waaronder mijn eigen zus. Ik heb met veel veteranen gesprekken gevoerd over verlies en rouw na de uitzending en herkende vele vergelijkbare dynamieken.

 

TE BENADEREN BIJ

- gewetensnood

- vertrouwenspersoon

- counseling en coaching

- executive support

- affecten van trauma op persoonlijke en familiaire systeem

- post-war reconsiliation 

- effecten van uitzending op partnerrelaties en seksualiteit

 

Locatie: Nederland

PATRICK SCHOLTEN

Coach, hypnotherapeut


ERVARING

Heeft 9 jaar (2000 – 2009) gewerkt bij de Koninklijke Landmacht.  Hij was daar werkzaam bij de verbindingsdienst (telecommunicatie & ICT) en is drie keer op uitzending geweest, twee keer naar Bosnië (SFOR 11 (2001) en EUFOR 2 (2005)) één keer naar Afghanistan (TFU 3 (2007)).

 

TE BENADEREN BIJ

Ben je net of al een tijdje weg bij de krijgsmacht maar lukt het je maar niet om je draai te vinden in de burgermaatschappij? Kom dan bij Patrick, hij zal je helpen om te aarden! Je krijgsmachtstijd respect- en waardevol afsluiten, connectie terug te krijgen met je gevoel en voldoening krijgen op elk niveau in je leven. Hij heeft een nuchtere, maar open-mind aanpak. 

 

Locatie: Heemskerk (Noord – Holland)

KEES DAMHUIS

Coach & trainer, vakdocent LO

 

ERVARING

Veteraan, Luchtmobiele Brigade, infanterie en 120mm mortieren. Werkzaam geweest van 2003 t/m 2008. Uitzendingen SFIR 5 en EUFOR RD Congo.

 

Daarnaast ben ik van 2011 t/m 2014 werkzaam geweest binnen de Jeugdzorg als pedagogisch medewerker op leefgroepen en als ambulant hulpverlener.

 

TE BENADEREN BIJ

Als je een veranderwens hebt maar het je nog niet is gelukt om zelf die verandering structureel door te voeren, doordat je (bewust of onbewust) in dezelfde oude patronen terugvalt. Je met levens- of zingevingsvragen zit waar je zelf niet uit komt. Je bijvoorbeeld meer persoonlijke groei wil maar hierin vastloopt of niet weet welke richting je op wil. Of je merkt dat je moeite hebt om grenzen te stellen voor jezelf en anderen waardoor je steeds over je eigen grenzen gaat.

 

Mensen omschrijven mij als rustig, betrouwbaar, open en eerlijk.

 

Samenvattend kun je bij mij terecht voor coach vragen m.b.t.:

Veranderwensen

Persoonlijke ontwikkeling

Loopbaan vragen

Zingevingsvragen

Weerbaarheid

 

Ook geef ik trainingen op het gebied van weerbaarheid en persoonlijke ontwikkeling.


Locatie: 

Oldenzaal, (Twente), Overijssel

HANS DE BOER

Trainer, coach.

 

ERVARING

Zakelijk, met een focus op persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens mijn periode bij Defensie (Beroeps én Reserve) heb ik inzicht gekregen in het functioneren van een hiërarchische organisatie. De menselijke component neemt binnen zo’n organisatiestructuur een bijzondere plaats in. In mijn functie van Officier Veiligheidsregio Friesland, heb ik ook de Rode, Blauwe en Witte Kolommen leren kennen.

De jaren daarna, als advocaat, gaf mij de kans om ondernemers te coachen op hun bedrijfsvoering en juridische vraagstukken.

Nu, als trainer en coach, blijf ik mensen en teams ondersteunen. Niet meer met wetteksten en contracten maar van mens tot mens.

Met een ‘Open Mind’, ‘Open Hart’ en ‘Open Will’.

 

TE BENADEREN BIJ

Training:

De trainingen die ik geef kunnen zich richten op praktische vaardigheden zoals bijvoorbeeld overtuigend presenteren of het voeren van slecht nieuws gesprekken maar zijn ook inzetbaar voor versterking van leiderschapskwaliteiten of effectievere communicatie. We kaderen af op welke onderdelen groei gewenst is en kiezen zo een treffende mix.


Coaching:

Je start met coaching omdat je uit een ongewenste situatie wil stappen en wil leren hoe je dat doet. We onderzoeken wat daarbij de struikelblokken zijn en geven je gedurende het proces de handvatten om deze te overwinnen. Geen one size fits all oplossing maar een persoonlijk traject dat is afgestemd op wat jij nodig hebt, in de snelheid die bij jou past.

De thema’s die we daarbij kunnen aanpakken zijn gericht op leiderschap, loopbaanontwikkeling, managementcoaching en persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Locatie:Friesland & natuurgebied in Rheinland Pfalz (Duitsland)

arrow_drop_up arrow_drop_down